Om oss

Många hyser visst agg mot catering som företeelse. Man anser att den enda egentliga fördelen är att man själv slipper laga mat och att man genom detta också ges en möjlighet att vara festdeltagare snarare än arrangör.

Det finns också visst fog för detta. Detta sett till hur gårdagens catering såg ut och där rätterna var trista, där maten var tillagad med allt annat än kärlek som ingrediens och där den serverades ur kärl som mest påminde om de som användes i skolans matsal.

Idag ser det helt annorlunda ut. Maten är bättre och rätterna är både fler och betydligt mer spännande. Det finns mat från alla världens hörn att ta del av och det finns en uppsjö av olika alternativ gällande ingredienser. Att exempelvis den vegetariska och veganska menyn ses som en självklarhet idag är ett exempel på detta. Likaså att maten tillagas med råvaror av högsta klass.

Service och mat av högsta klass

Catering idag är, i många fall, som att äta mat på en finare restaurang – men där den serveras i det egna hemmet, i den egna trädgården eller i den lokal man själv hyrt. Gällande det senare så finns det även där en intressant aspekt: inte sällan kan man ta hjälp av företaget inom catering för att hitta en perfekt lokal.

Serveringen är även den värd att nämna. Där cateringen och servering förr sköttes av inhyrda studenter i jakt på snabba extrapengar så finns det idag en helt annan tanke. Personalen är utbildade och tar jobbet på allvar. Som kund kan man räkna med en hög servicenivå och man kan räkna med att både företag och personal går den där extra metern för att möta just de egna, specifika behoven.

Oavsett om det handlar om catering till det stora bröllopet eller om lite välsmakande tilltugg till picknicken i goda vänners lag så kan man räkna med att catering är lösningen.

Vi ska på den här sidan visa dig hur du ska tänka och hur du ska agera för att hitta rätt företag för just din fest eller tillställning. Utöver det ska vi, baserat på vår långa erfarenhet, visa hur du själv kan lyckas på egen hand och hur du kan göra för att skapa den där festen som gästerna talar om långt in i framtiden. Välkommen!