Kategorier
Catering

Fixa värsta bästa partyt!

Att umgås över en bit mat är uppskattat hos alla. Dock är det inte alla som gillar att laga mat till ett större sällskap. Ett tips är att hyra in en foodtruck som lagar varm mat direkt på platsen.

En fest där gästerna minglar runt fritt utan någon bordsplacering är uppskattat. Ibland när det kommer till bordsplacering får man höra gnäll. Det kan vara nästkusinens frus brors tremänning som avskyr att sitta bredvid någon han inte känner. Då kan man lätt börja krevera och slita stora mängder hårtussar ur håret. Allt för att man vill försöka få ihop en anpassad bordsplacering efter en enda person.

Nästa gång man planerar en festlig tillställning där maten skall serveras varm så finns det några bra tips. Det första är att skippa bordsplacering. Gör ett mingelbingo i stället! Då måste inte den som inte gillar främmande människor prata med alla om den inte vill. Den som först får mingelbingo vinner något litet pris som en godispåse, en flaska vin eller vad som passar in på festen.

Varm mat direkt från luckan

För att servera rykande varm och god mat bokar man en foodtruck! Det finns en foodtruck som erbjuder catering i Stockholm där man kan få vällagad vegetarisk och vegansk mat! När gästerna känner att hungern rycker i tarmen är det bara att släntra fram till serveringsluckan och göra en beställning.

Som värd eller värdinna behöver man bara fixa sittplatser i trädgården, en god välkomstbål och lite skön musik. Det skall vara enkelt att fixa en minnesvärd fest!